FÖLJ OSS
RESERVATIONER BOKA HÄR
Upp

Gourmetpåsen

Gourmetpåsen

En gourmetmiddag för två där våra kockar har förberett det som är krångligt och tar tid. Du tar hand om det som smakar bäst nylagat. Tillsammans med det tillagningstips vi skickar med briljerar du lätt i köket.









Meny fredag 24 november

Varmrätt 379:- 2 pers
Entrecoté med timjan & rosmarin
Marinerad majrova med Ponzu
Portvinssås
Pommes Anna

Dessert 50:- st
Varm äppelkaka med chokladkolasås och grädde

Tillval – Tapasbricka 100:- 2 pers
Tapasbricka med ost och charkuterier

Bokas senast: 22 november  23:00



































































Boka Gourmetpåse

Gourmetpåsen bokas enkel på vår hemsida. Beställningar tar emot fram till kl 23:00 onsdag och hämtas i Saluhallen från kl 14:00 på fredag.

Datum vid beställningen

Gourmetpåse för två personer. 379 kr/st

Tillval

Dessert 50 kr/st

Tapasbricka för två personer 100 kr/st

Namn*

Efternamn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Totalt inkl moms

379 kr

3 November
Ört & portvinsmarinerad flankstek
Ugnsrostad småpotatis med ruccola & parmesanpesto
Bakade betor med citronsmör
Kantarellsås
Pannacotta med cocos & passionsfrukt

10 november
Entrecoté med flamingdustkrydda
Kryddbearnais
Potatisstomp med Proveloneost
Rostade rotfrukter med honung & apelsin
Norrländsk Tiramisu med Lemmelkaffe & hjortron

17 november
Parmalindad kalvbiff
Stekt halloumi
Rostade små tomater med långpeppar
Smörmonterad vit balsamico sås
Bakpotatis fylld med getost
Hannas trippel choklad cheesecake med citruscurd & vildhallon

24 November
Entrecoté med timjan & rosmarin
Marinerad majrova med Ponzu
Portvinssås
Pommes Anna
Varm äppelkaka med chokladkolasås & grädde

1 December
Ryggbiff med Stadskällarrub
Ugnsbakad lökcreme
Kryddsmör
Rostad sötpotatis med parmesan
Harricotverts
Cocos & passionsfrukts-pannacotta

8 December
Flankstek med skirat smör och japansk soya
Citronstekt kålrabbi
Rostad potatis med queso Manchego
Rödvinssås
Tirramisu med Yuzucurd och granatäpple

15 December
Entrecoté med BBQ-rub
Potatisstomp med Manchego
TryffelBearnaise
Tomat & mozzarella sallad med basilika
Hallonpannacota med lakritssirap

5 Januari
Oxfilé med cofferub
Färsk Salciccia
Honungsrostade rotfukter
Tryfferad rödvinsås
Petichox med bär, vaniljcreme & grädde

12 Januari
Ryggbiff med Stadskällarrub
Ugnsbakad lökcreme
Kryddsmör
Rostad sötpotatis med parmesan
Harricotverts
Cocos & passionsfrukts-pannacotta

26 Januari
Flankstek med Voatsiperiferypeppar
Sötpotatisgratäng med Proveloneost
Parmalindad sparris
Rödvinssås
Äppeltartain med sås Anglais

2 Februari
Entrecoté med BBQ-rub
Potatisstomp med Manchego
TryffelBearnaise
Tomat & mozzarella sallad med basilika
Hallonpannacota med lakritssirap

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR I MENYN

Stadskällarens nyhetsbrev

Vill du få dom senaste nyheterna och erbjudanden från oss på Stadskällaren?
Skriv då upp dig till vårt nyhetsbrev!