FÖLJ OSS
RESERVATIONER BOKA HÄR
Upp

Restaurangen

Naturliga råvaror och naturlig smak är en förutsättning för godmat

VÅR MENY

Vårat focus är kött och nose to tail rätter. Saluhallens ost & chark är också en del av menyn.

VINBAREN

150 olika flaskor vin, många kan du köpa per 6cl eller glas. Gott till saluhallens ost & chark.

NOSE TO TAIL

10 januari 2019 bytte vi matkoncept. E meny fokuserad på kött, mycket från lokala gårdar. 20 styckdetaljer och saluhallens stora sortiment.

Matbaren

Är vår restaurangdel i saluhallen. Vi har öppet 11:00-23:00. Det är här du sitter om du väljer att äta din lunch från lunchmarknaden hos oss. Bord för lunch kan du boka på boka@stadskallaren.nu

Från kl 17:00 kan du reservera bord i Matbaren. Vi har alltid lite platser som är avsedda för drop in gäster som vill äta eller dricka något i Vinbaren.

Med utgångspunkt i säsongens bästa råvaror och utbudet i Saluhallen skapas en levande meny som förändras över tid. Du hittar vår meny i sin helhet i menyrutan.
Så här ser vårt koncept ut.

Kött
Saluhallens stora utbud av kött är grunden till att vi i menyn har möjlighet att ha 20 olika styckdetaljer att erbjuda. Så mycket som vi får tag på är så lokal producerat som möjligt och dessutom hängmörad i vårt mörningskåp i saluhallen. Vi har även annat kött som vi tycker om, som inte går att få lokalproducerat som te.x spansk Iberico gris. På denna meny har vi vilt, lamm, nöt, gris och kanin.

Nose to Tail
Här presenterar vi varmrätter där utmaningen är att använda delar på djuret som inte är självklara på en meny. Goda rustika rätter som vi byter ut med jämna mellanrum. Ett prisvärt alternativ.

Saluhallen i menyn
Det gedigna utbudet av Saluhallens ost och chark finns också på menyn passar perfekt som förrätt eller dessert. Och varför inte som tilltugg i vinbaren.

Chefs Choice
Våran köksmästare har valt ut sina favoriter och komponerat en färdig 3-rättersmeny. Den finns inte skriven i vår meny eftersom den varierar från dag till dag. Det samma gäller dagens special och tips från vår fromagier
Dessa färdiga menyer passar utmärkt för Er som är fler än 10 personer i sällskapet
där vi ber Er förbeställa maten. Naturligvis kan Ni själva sätta ihop en meny till hela sällskapet.

Vi hoppas att Saluhallens Matbar ska bli en mötesplats dit du
vill ta med familj och vänner för att umgås med oss.

Välkommen

Öppettider

Tisdag – Lördag 17:00 – 23:00

Ny meny from 10 januari

 Meny Jan19

Vinlista jan19

Boka bord i Matbaren

En sittning hos oss tar ca 2,5 timmar.
Är Ni  10 personer eller fler i sällskapet ber vi Er förbeställa maten via mail eller telefon
Ni hittar hela menyn i menyrutan.  Även vid allergier ber vi Er kontakta oss.
Special arrangemang där vi för kvällen lämnar ordinarie meny och en speciell meny för kvällen finns.
26-27 April  Skaldjursfest. Ordinarie meny utgår.Bokas ENDAST på boka@stadskallaren.nu
24-25 Maj   Köttfest med Kvicken. Ordinarie meny utgår.Bokas ENDAST på boka@stadskallaren.nu

Stadskällarens nyhetsbrev

Vill du få dom senaste nyheterna och erbjudanden från oss på Stadskällaren?
Skriv då upp dig till vårt nyhetsbrev!