FÖLJ OSS
RESERVATIONER BOKA HÄR
Upp

Lunchmarknad

Boka bord till lunch

Nu kan du boka bord till vår lunch. Kl: 11:00  12:00 eller 13:00.
Maila till boka@stadskallaren.nu

Nylagat från köket

Våra kockar serverar spännande och nylagade rätter direkt från det öppna köket.  Kalla rätter och tillbehör, såser och annat gott plockar du själv ihop. Fräscha, goda rätter tillagande från grunden. Ta med eller ät hos oss.

Snabbt och enkelt

Använd vår snabbkassa om du har bråttom! Väg din portion och betala direkt med kort. Enkelt och snabbt!

Lunchmarknad

Från 30 mars har vi ingen lunchservering !

Konceptet är enkelt – välj bland rätter från den kalla lunchbuffén och dom varma nylagade rätter som kocken serverar direkt från köksluckan. Betala efter vikt i snabbkassan, och ta med hem eller till kontoret. Eller betala i matbaren och sitt ner och ät i saluhallens mysiga miljö.

Vi vill servera vällagad lunchmat med fräschör och stort inslag av hälsosamma och vegetariska komponenter, där menyn varierar från dag till dag. God mat börjar med bra råvaror. Därför väljer vi alltid varor med omsorg, och värdesätter och väljer kvalitet före det lägsta priset. Det är inget vi kompromissar med, så är det bara!

I köket förbereder kockarna råvaror från grunden till färdiga maträtter. Det är helt enkelt det enda sättet att få fram riktigt goda smaker, det finns inga genvägar. Vi inspireras av tillagningsmetoder och råvaror från hela världen och låter det avspeglas i den mat som serveras. Varje flinga salt eller droppe olja finns där av en anledning. Maten ska smaka, kännas och se bra ut.

Det är viktigt för oss, hoppas du tänker likadant.

Lunchmarknaden är öppen

Måndag – Fredag 11:00 – 14:00

För att boka bord till vår lunch kontaktar du boka@stadskallaren.nu

Stadskällarens nyhetsbrev

Vill du få dom senaste nyheterna och erbjudanden från oss på Stadskällaren?
Skriv då upp dig till vårt nyhetsbrev!