FÖLJ OSS
RESERVATIONER BOKA HÄR
Upp

Saluhallen

Ost

Vår Fromagier guidar dig genom gediget sortiment av ostar från världens alla hörn.

Inspirerande smaker

Smaker från hela världen hittar du bland smaksättare på våra hyllor men även bland chark och ost i färskvarudiskarna.

Härlagat och Närodlat

Härlagat- vårat sortiment av egna produkter. När vi har närodlade produkter i diskarna är vi extra glada.

Saluhallen

Alla våra leverantörer har vi valt med omsorg, de levererar någon vi tycker om. Unika varor med kvalitet, smak. Hållbart lantbruk och human djurhållning är det som vi tittar på när vi väljer varor, framför allt på kött. Är det dessutom från vårt absoluta närområde är det förståss ännu bättre.

Stadskällaren rymmer allt du söker, både för att skapa en extra ordinär kulinarisk måltid, eller vardagsmiddagen. Vi har charkdiskar med färskt kött, hängmörat kött, korvar, charkuterier, delikata ostar och vilt kött i frysen.

På hyllorna hittar du olivoljor, kryddblandningar, te & kaffebönor, choklad, japanska & mexikanska produkter pasta, ris och såååå mycket annat.

Härlagat kallar vi de produkter som vi producerar själva. Sortimentet varierar efter säsong, efterfrågan och kockarnas fantasi. Du kan bland annat hitta smaksatt smör, rödvinssås, marinader, spännande såser, gravad fjällröding. Vi bakar eget bröd med kockarnas favorit kryddblandningar.

Naturligtvis ligger fokus även på grillsäsongen, vi har ett brett sortiment av kött, rubbar, såser, kryddor, kol och ved.

Vår stora tillgång är närheten till köket, det är lätt att ta hjälp av våra kockar och deras kunskap om råvaror och tillagning.

Saluhallen är öppen

Måndag 11:00 – 16:00
Tisdag – Lördag 11:00 – 23:00

Stadskällarens nyhetsbrev

Vill du få dom senaste nyheterna och erbjudanden från oss på Stadskällaren?
Skriv då upp dig till vårt nyhetsbrev!